Algemene voorwaarden

Welkom op deze website.

Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met het gebruiksvoorwaardenbeleid van deze site.

Het gebruik van deze website is onderworpen aan de volgende gebruiksvoorwaarden:

  • Het is niet toegestaan om de inhoud van deze website te kopiëren en te publiceren
  • De inhoud van deze website is alleen beschikbaar voor je algemene informatie en gebruik. Ik kan de inhoud op ieder moment wijzigen zonder je hiervan op de hoogte te stellen.
  • Je gebruik van de inhoud op deze website is geheel op eigen risico. Ik neem geen verantwoordelijkheid voor eventuele problemen die kunnen optreden.
  • Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met het privacybeleid van deze site.
  • Deze site bevat advertenties van Google. Deze website heeft geen controle over deze advertenties. Als je op een advertentie wilt klikken, dan is dit geheel op eigen risico. Ik neem geen verantwoordelijkheid voor eventuele problemen die kunnen optreden.
  • Deze website bevat links naar andere websites. Ik kan de inhoud van deze websites niet wijzigen of beheren. Als je op een link wilt klikken, dan is dit geheel op eigen risico. Ik neem geen verantwoordelijkheid voor eventuele problemen die kunnen optreden.
  • Ik promoot producten en diensten op deze website. Sommige (niet alle) links op deze website zijn affiliate links, en ik zal een commissie verdienen (zonder extra kosten voor jou) als je besluit om een aankoop te doen. Ik heb echter geen controle over de bedrijven die deze producten en diensten aanbieden, verkopen en leveren. Als je iets koopt, dan is dit geheel op eigen risico. Ik neem geen verantwoordelijkheid voor eventuele problemen die kunnen optreden. Als je problemen ondervindt met deze producten en diensten, neem dan contact op met de bedrijven die deze producten en diensten aanbieden, verkopen en leveren.