Google Chrome synchronisatie gegevens verwijderen

Leer hoe je je Google Chrome synchronisatie gegevens kunt verwijderen met deze stap-voor-stap instructies.

Je kunt gesynchroniseerde bladwijzers, geschiedenis, wachtwoorden, extensies, apps, instellingen, automatisch invullen, thema's en geopende tabbladen verwijderen.

Google Chrome gesynchroniseerde gegevens verwijderen - 1ste methode

1. Open je webbrowser. Het hoeft niet Google Chrome te zijn. Je kunt elke gewenste browser gebruiken.

2. Ga naar https://chrome.google.com/sync.

3. Log in op je Google-account (indien je nog niet ingelogd bent).

4. Scroll helemaal naar beneden.

5. Klik op de OPGESLAGEN GEGEVENS WISSEN knop.

Google Chrome opgeslagen gegevens wissen

Er verschijnt een klein bevestigingsvenster.

6. Klik op OK.

Google Chrome synchronisatie gegevens verwijderen

Hierdoor wordt de synchronisatie gestopt en worden je Google Chrome-synchronisatie gegevens van de Google-servers verwijderd.

Google Chrome gesynchroniseerde gegevens verwijderen - 2de methode

1. Open Google Chrome.

2. Klik op de ⋮ menu knop in de rechterbovenhoek.

3. Klik op Instellingen.

Google Chrome instellingen openen

4. Klik op Synchronisatie en Google-services.

Google Chrome Synchronisatie en Google-services

5. Klik op Je gesynchroniseerde gegevens controleren.

Google Chrome gesynchroniseerde gegevens controleren

6. Scroll helemaal naar beneden.

7. Klik op de OPGESLAGEN GEGEVENS WISSEN knop.

Google Chrome opgeslagen gegevens wissen

Er verschijnt een klein bevestigingsvenster.

8. Klik op OK.

Google Chrome synchronisatie gegevens verwijderen

Hierdoor wordt de synchronisatie gestopt en worden je Google Chrome-synchronisatie gegevens van de Google-servers verwijderd.